Toyann Nano Techno BV houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van chemische Nanotechnologie en produceert in samenwerking met een laboratorium molecuultechnologisch bewerkte oppervlaktecoatings. Onze nanoverzegelingen zijn 100% nanoproducten en hebben voor alle eigenschappen een productgarantie van de fabrikant.

Het doel van het bedrijf is de ontwikkeling en commercialisering van multifunctionele materialen en speciale materialen op basis van chemische Nanotechnologie, met name anorganische-organische nanocomposieten.

Toyann Nano Techno B.V. definieert een nieuwe standaard met toekomstgerichte productlijnen. Daarom is het ontwerp en de implementatie van nieuwe hoogwaardige oppervlakkenveredeling op marktgerichte toepassingsgebieden een belangrijke stap naar meer veiligheid en comfort in het dagelijks leven.

... onderzoek, ontwikkeling en productie

Na meer dan tien jaar onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten aan onze nanotechnologische producten voldoen ze aan de nieuwste Nanotechnologienormen.

In de afgelopen jaren zijn onze nanocoatings voortdurend doorontwikkeld en aangepast aan de meest uiteenlopende behoeften, materialen en oppervlakken. Nu kunnen we trots Nanotechnologie├źn van de derde generatie aanbieden.

Top